Missikaunotar Niina Kuhta: Kihlat Tinder-rakkaan kanssa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalaisille televisiosta tuttu Miss Plus Size ja hääpukuliikeyrittäjä Niina Kuhta pääsee pian valitsemaan omaa hääpukuaan, sillä naisen nimetöntä koristaa tällä hetkellä kihlasormus. Hän ilmoitti ilouutisesta Instagramissa.

– Arvatkaa mitä!? Me menimme kihloihin! Kihlauduimme tänään 1.5.202. Omat sormukset tulee @sandbergtimanttikorut -mallistosta, Kuhta kertoi sydänemojien kera.

Niina ja hänen miehensä Jussi aloittivat seurustelun Tinderistä. Pari erosi vuosi sitten alkuvaikeuksien aikaan, mutta ilmeisesti suhde on jatkunut sen jälkeen vahvana ja hyvinvoivana, sillä rakkaus on huipentuntu kihlaukseen. Kerroimme aiemmin, että Kuhta on aloittanut uuden kesäkuuhun asti jatkuvan päivätyön Helsingin kaupungin koronajäljittäjänä epidemiologisessa yksikössä.