Nicola Peltz esitteli seksikkään meikin salat – näin näyttävät kissasilmät tehdään

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

David ja Victoria Beckhamin vanhin poika Brooklyn Beckham on taannoin asettunut aloilleen ja pyytänyt tyttöystäväänsä Nicola Peltzia vaimokseen. Nicola Peltz on näyttelijä ja malli, jolla on myös itsellään yli kaksi miljoonaa seuraajaa Instagramissa.

Nyt Nicola Peltz osallistui Voguen suosittuun Beauty Secrets -videosarjaan, jossa kuuluisat julkkiskaunottaret paljastavat kauneussalojaan videolla ja esittelevät oman meikkirutiininsa. Peltz esitteli videollaan miten hän loihtii itselleen seksikkään meikkityylin, johon kuuluu näyttävät kissarajaukset.

Nicola Peltz paljastaa videolla, että Brooklyn menettää hermonsa aina siihen miten kauan hän ja miehen pikkusisko Harper laittautuvat ollessaan yhdessä. Tällä kerralla meikki syntyy kuitenkin käden käänteessä. Kihlattunsa äidin, Victoria Beckhamin, tuotteille uskollisena Peltz käyttää meikkityylinsä tekemiseen useita Beckhamin tuotesarjan meikkejä.