Olitko vappuna Helsingin Kaivopuistossa? Poliisi pyytää havaintoja kiharapäisestä henkilöstä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Helsingin poliisi etsii 19-vuotiasta miestä teräaseella ylävartaloon lyönyttä henkilöä. Poliisi on julkaissut ympäripyöreät tuntomerkit tekijästä, joka puukotti uhriaan Tähtitornin takana lauantain ja sunnuntain välisenä yönä 2. toukokuuta kello 00:30 maissa.

Puukotuksesta kerrottiin Kaivopuistossa kävellen päivystäneelle poliisipartiolle. Nuoren miehen puukotuksesta oli ilmoitettu myös hätäkeskukseen. Tekijä pääsi karkuun, eikä poliisi ole saanut puukottajaa kiinni.

– Tapahtumapaikalla makasi maassa nuori mies, jota oli lyöty teräaseella ylävartaloon. Hänet toimitettiin sairaalaan saamaan hoitoa. Paikan päällä oli kymmeniä päihtyneitä nuoria, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Jukka Larkio.

Poliisin mukaan tekijällä on tummat tai mustat kiharat ja korvien yli ulottuvat hiukset, tumma pipo, mustat housut, musta toppatakki ja mustat lenkkarit. Epäillyllä oli Kaivopuistossa kasvoissa verta vuotavia haavoja ja mahdollisesti ruhjeita. Tekijän arvioitua ikää, kokoa, ihonväriä, sukupuolta tai muita tietojen kannalta oleellisia tuntomerkkejä ei ole tiedossa tai kerrottu julkisuuteen.

Havaintoja mahdollisesta tekijästä ja tietoja tapahtumista pyydetään osoitteeseen vakivaltavihjeet.helsinki@poliisi.fi. Helsingissä on tapahtunut kuukauden aikana useita nuoriin kohdistuneita puukotuksia.