USA:n Salaisen palvelun agentti kuoli Bushien kesäpaikassa – kuolinsyytä ei paljastettu

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Bushien presidenttiperheen kesäpaikassa Kennebunkportin Walker’s Pointissa on tapahtunut onnettomuus, jossa menehtyi George H.W. Bushin ja hänen poikansa George W. Bushin palveluksessa ollut Yhdysvaltojen salaisen palvelun agentti.

Viisikymppinen agentti Keith Mills menehtyi sunnuntaina harjoituksen yhteydessä. Miehelle on tehty ruumiinavaus, mutta sen yksityiskohdat pysyvät salaisena. Miehen kuolema on tapahtunut työsuhteen aikana. Kuolinsyytä ei ole paljastettu julkisuuteen.

Mies haudataan tulevana lauantaina. Surujuhlan järjestelyt ovat vaativat, koska korkean profiilin agentin kuolemaa tulevat kunnioittamaan lukuisat viranomaiset jopa valtiotasolla. Mills työskenteli salaisen palvelun agenttina vuodesta 2002. Hänellä oli poliisitausta, The Associated Press uutisoi.