Beverly Hillsin prinsessa heruttelee kameralle – povi kuin rantapalloteline

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme äsken itseään Beverly Hillsin prinsessaksi kutsuvasta teinistä, joka on käyttänyt vuodessa 100.000 dollaria kauneusleikkauksiin. Nainen haluaa leikkauksilla muokata ulkonäköään yltiönaiselliseksi ja tietysti saavuttaa huomiota.

Nyt Tamara on kuvannut itseään kameralle yöpaidassa. Rinnat pullottavat kaula-aukosta ja peppu paljastuu helman alta. Ei ihmekään, että hänen äitinsä on ollut alusta asti naisen leikkauksia vastaan.

Tamara on suunnitellut kauneusleikkauksia 13-vuotiaasta asti. Hän otti kertaheitolla brasilialaisen pepunkohotuksen ja täytteet rintoihin vain muutama viikko sen jälkeen kun täytti 18 vuotta. Nyt hän suunnittelee kylkiluiden poistoleikkausta saadakseen mahdollisimman kapean vyötärön.