Suomalaisräppärin video leviää maailmalla – amerikkalainen musiikkisivusto julkaisi Instagramissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalaisräppäri Cledos aloitti taannoin yhteistyön McDonald’s-ravintolaketjun kanssa. Sen myötä ravintoloissa tarjoillaan Cledos Beef -hampurilaista, ja räppärin maksuton striimikeikka on katsottavissa McDonald’sin mobiilisovelluksen käyttäjille. Cledos ja hänen edustamansa Töis Crew ovat myös saaneet yhteistyön ansiosta yllättävää huomiota ulkomailla.

Töis Crewiin kuuluva räppäri Babyface Bax julkaisi Instagram-tilillään videon, jossa Cledos ja muut ryhmän jäsenet viettävät aikaa McDonald’sin keittiössä. Videon noteerasi yhdysvaltalainen hiphopiin erikoistunut musiikki- ja viihdesivusto Complex. Se julkaisi videon uudelleen omalla Instagram-tilillään ilman asiayhteyttä.

Video on Complexin jakamana kerännyt alle vuorokaudessa yli mijoona katselukertaa, vaikka sivuston ulkomaalaisille lukijoille tuskin aukeaa mistä videolla on kyse. Videoon ihastui jopa sen taustalla kuultava yhdysvaltalainen räppäri Bia. Hän pohti kommenteissa, missä videon McDonald’s mahtaa sijaita ja jakoi videon myöhemmin omalla tilillään.