Päiväristeilyt Helsingistä Hankoon alkavat kesäkuussa

Matkailu · Terhi Piiroinen

Suomalaiset laivayhtiöt ovat ryhtyneet järjestämään kotimaisia risteilyjä matkustajien iloksi. Nyt laivayhtiö Eckerö Line tekee kesäkuussa kolme päiväristeilyä Helsingistä Hankoon m/s Finlandialla. Laivalla voi nauttia tavallisten risteilyjen tapaan ruokaa, juomaa ja ohjelmaa.

Risteilyt järjestetään kolmena kesäkuisena lauantaina 12., 19. ja 26.6.2021. M/s Finlandia lähtee Helsingistä kello 9:00 ja ajaa Tallinnan sataman kautta Hankoon, jonne saavutaan kello 15:30. Lähtö takaisin Helsinkiin on kello 19:30. Hangosta laiva kulkee ilta-auringon saattelemana läpi kauniin saariston ja saapuu Helsinkiin kello 23:00.

Tallinnasta ei oteta matkustajia laivaan, joten risteily on karanteenivapaa. Eckerö Linen laivat ovat olleet liikenteessä koko koronapandemian ajan ja varmistaneet huoltovarmuutta muun rahtiliikenteen ohella.