Sinkkuäiti muodonmuutoksessa – huoliteltu ulkonäkö lisää itseluottamusta

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Amerikan Yhdysvalloissa asuva 23-vuotias Kelsey on kaunis nainen ja pienen pojan yksinhuoltaja. Vaikea ero kuitenkin teki naisen itseluottamukseen kovan kolahduksen, joten hän ei enää välitä ulkonäöstään yhtä paljon kuin aiemmin. Hän haluaisi tuntea itsensä jälleen kauniiksi.

Kelsey saa luokseen tiimin, joka tekee naiselle muodonmuutoksen meikin, peruukin ja asukokonaisuuden avulla. Nainen on sanonut etukäteen haaveilevansa Kylie Jennerin ulkonäöstä. Päivät kuitenkin soljuvat taaperoa kasvattaen ja löysiin vaatteisiin pukeutuen.

Kun tiimi on saanut tehtävänsä valmiiksi, ei Kelsey tai hänen lähipiirinsä ole uskoa näkemäänsä. Naisesta on kuoriutunut oman elämänsä kuningatar. Toivottavasti Kelsey saa lisäpotkua oloonsa ja hyvinvointiinsa pienestä roolileikistä.