Vedonlyönti: Salkkaritähti voittaa julkkisten Big Brotherin

Big Brother · Terhi Piiroinen

Suomessa on parhaillaan käynnissä julkkisten Big Brother -tuotantokausi, ja spekulaatiot voittajasta käyvät tuttuun tapaan jo kuumina. Eräs tunnetuista kansainvälisistä vedonlyöntiyhtiöistä on julkaissut asiantuntijoidensa näkemyksen kilpailijoiden mahdollisuudesta tuotantokauden voittoon.

Ykkössuosikkina on Salatut elämät -televisiosarjasta tuttu näyttelijä Markku Pulli. Hänen perässään ovat tubettaja Roni Bäck ja urheilija Petra Olli. Kertoimet tosin muuttuvat nopeasti, joten tilanne voi vaihtua päivittäin. Esimerkiksi kilpailusta torstaina pudonnut Toni Nieminen oli ennen putoamistaan listan viidenneksi todennäköisin voittaja kertoimella seitsemän.

Markku Pulli 4,25

Roni Bäck 5,00

Petra Olli 5,75

Sara Forsberg 6,25

Pinja Sanaksenaho 8,75

Aleksi Valavuori 10,00

Seppo ”Sedu” Koskinen 11,00

Sanna Ukkola 12,00

Nina Mikkonen 15,00

Rosa Meriläinen 15,00

Janne Porkka 20,00

Saija Aartela 25,00