HBO julkaisi ensimmäiset viralliset kuvat Game of Thronesin odotetusta spinoff-sarjasta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suosittu fantasiasarja Game of Thrones päättyi toissa kesänä, mutta sarjan maailmaan palataan HBO-kanavalla myös tulevaisuudessa. Parhaillaan työn alla on House of the Dragon -sarja, joka sijoittuu aikaan ennen Game of Thronesin tapahtumia.

HBO on nyt tarjoillut esimakua House of the Dragonista ensimmäisten virallisten kuvien muodossa. Ensimmäisessä kuvassa nähdään Game of Thronesissa keskeisessa asemassa olleen Daenerys Targaryenin sukulaisia, Emma D’Arcyn esittämä Rhaenyra Targaryen ja Matt Smithin esittämä Daemon Targaryen. Toisessa kuvassa ensiesiintymisensä tekee puolestaan Steve Toussaintin esittämä merenkävijä, lordi Corlys Velaryon, ja kolmannessa puolestaan Olivia Cooken esittämä Alicent Hightower sekä hänen Rhys Ifansin esittämä isänsä, Otto Hightower.

House of the Dragon sijoittuu aikaan 300 vuotta ennen Game of Thrones -sarjaa. Se tulee käsittelemään erityisesti Targaryenien suvun käännerikkaita vaiheita. Parhaillaan tuotannossa olevan sarjan on määrä alkaa vuonna 2022.