Jessie J rantavedessä – bikinivartalo kuin miesten päiväunista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja Jessie J tunnetaan monista hiteistään, joista suurimpien joukossa ovat muun muassa Price Tag ja Bang Bang -nimiset kappaleet. Nyt nainen päätti esitellä treenattua bikinivartaloaan kuvissa, jotka hänen uusi poikaystävänsä oli tähdestä napannut.

Jessie J täytti taannoin vuosia ja päätti juhlistaa sitä julkaisemalla alastonkuvansa somessa. Nyt Jessie J on löytänyt jo bikinit ylleen ja hän poseeraa tuoreessa kuvassaan rantavedessä.

Viime vuosien aikana Jessie J on ollut paljon median huomion keskipisteenä ollessaan suhteessa näyttelijä Channing Tatumiin. Viime vuonna pariskunnan on-off -suhde kuitenkin päättyi lopullisesti. Tällä hetkellä laulaja seurustelee tanssijana työskentelevän Max Pham Nguyenin kanssa ja on alkanut haaveilemaan jopa perheen perustamisesta.