Yhdysvaltalaisia houkutellaan koronarokotuksiin ilmaisella oluella

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvalloissa on ongelmana ihmisten rokotekriittisyys ja se, että laumasuojaa ei saavuteta uppiniskaisten ihmisten takia. Nyt osavaltiot ovat järjestäneet erilaisia tempauksia houkutellakseen ihmisiä rokotuksiin. New Jerseyssä ihmisille luvataan olutta.

Kaikki New Jerseyn osavaltiossa rokotuksen ottavat yli 21-vuotiaat henkilöt ovat oikeutettuja nauttimaan ilmaiseksi yhden tuotteen paikallisessa panimossa. Joissakin osavaltioissa tarjotaan puolestaan rahaa rokotusta vastaan.

New York Timesin mukaan Detroitissa annetaan kaikille rokotuksen ottaneille 50 dollaria. Marylandissa summa on jo sata dollaria. Osavaltiot yrittävät lahjoa ihmisiä rokotuksiin myös erilaisilla tavaroilla ja lahjakasseilla.