Yllätyskäänne! Caitlyn Jenner haluaa Kalifornian kuvernööriksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kalifornian Malibussa asuva Caitlyn Jenner on aiemmin ilmaissut olevansa vankka republikaani, joka haluaa kotimaansa Yhdysvaltojen parasta. Kerroimme aiemmin, ettei nainen sitkeistä huhuista huolimatta aio mukaan Kalfornian kuvernööritaistoon. Nyt transnaisen mielipide on muuttunut.

– Kalifornia on ollut kotini 50 vuotta. Muutin tänne koska tiesin, että kuka tahansa taustoistaan tai elämäntilanteestaan huolimatta voi tehdä unelmstaan totta. Olemme nähneet Golden Statesin loiston hiipuvan kuluneen kymmenen vuoden aikana, 71-vuotias Jenner kertoo tiedotteessa ja sanoo, että osavaltio tarvitsee rehellisen ja selkeällä päämäärällä varustetun johtajan.

Caitlyn Jenner on asettunut ehdolle Kalifornian kuvernööritaistoon. Aiemmin Bruce Jennerinä tunnettu olympiavoittaja on keskittynyt viime vuosina vähemmistöryhmien oikeuksien puolustamiseen. Hän aikoo palauttaa osavaltion entiseen loistoonsa.