Chrissy Teigen yllätti uudella tyylillään – ihastui violettiin peruukkiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mallina ja kirjailijana tunnettu Chrissy Teigen esitteli taannoin faneilleen miltä hän näyttäisi violeteilla hiuksilla. Kyseessä oli kuitenkin vain Instagramin oma filtteri, joka muutti tähden hiusten värin violetiksi. Teigen ihastui kuitenkin näyttävään hiusväriin niin paljon, että hän päätti toteuttaa sen peruukin avulla.

Chrissy Teigen ei halunnut lähteä värjäysprosessiin omien hiustensa kanssa vaan hän päätti tehdä hiusunelmistaan totta violetin peruukin avulla. 35-vuotias tähti esitteli myöhemmin Instagramissa uutta tyyliään violetteine hiuksineen ja kertoi omien sanojensa mukaan peruukkielämän valinneen hänet.

Chrissy Teigen arveli, että hänen faninsa voisivat ajatella räväkän hiusvärin muutoksen johtuvan jostakin kriisistä. Teigen kuitenkin vakuutteli seuraajilleen kaiken olevan hyvin. Hän halusi vain viimein toteuttaa itseään ja näyttää juuri siltä miltä hän oli aina halunnut näyttää.