Hurja takaa-ajo videolle – mies varasti kaksi poliisiautoa

Autot Ohhoh! · Tim Isokivi

Poliisiautojen varastaminen on melko harvinaista, mutta taannoin eräs virkavaltaa paennut mies kaappasi lyhyen ajan sisällä peräti kaksi poliisien ajoneuvoa. Epäilty johdatti poliisit hurjaan ja viraalivideoksi ikuistuneeseen takaa-ajoon Yhdysvaltojen Floridassa.

33-vuotias Xavier Cummings oli varastanut ensin Cocoan poliisivoimien virka-auton, jolla hän lähti ajelemaan Interstate 95 -valtatietä pitkin torstai-iltapäivänä. Varastettu poliisiauto suistettiin pois tieltä, minkä jälkeen epäilty kolaroi sen. Hän jakoi matkaansa jonkin matkaa jalan.

Cummings kaappasi rikoispaikalle parkkeeratun toisen Cocoan poliisivoimien K-9 -ajoneuvon ja käynnisti sen lukkoon jätetyllä avaimella. Hän jatkoi pakoaan valtatietä pitkin, kunnes poliisit pysäyttivät ajoneuvon puhkaisemalla sen renkaat. Mielenterveysongelmista kärsivä ja metamfetamiinia aikaisemmin samana päivänä käyttänyt Cummings pidätettiin lukuisista rikoksista syytettynä, uutisoi NBC Miami.