Juuso Mäkilähde soitti Selviytyjät-kuvauksista äidilleen: ”Koskaan ei ole niin kiire”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tällä hetkellä Nelonen esittää tuoreinta Selviytyjät Suomi -kilpailun tuotantokautta, joka on kuvattu Lapissa. Selviytyjät Suomi Pohjola on testannut trooppisten olosuhteiden sijaan julkkisten kestävyyttä Suomen luonnossa, jossa kilpailijoita on koetellut tuuli, sade, kylmyys sekä hyttyset. Parhaillaan seuraavaa kautta kuvataan lämpimässä.

Huhtikuun puolivälissä joukko suomalaisia julkkiksia suuntasi tällä kertaa kuvauksiin Atlantin taakse Karibialle, jossa uuden tuotantokauden kuvaukset ovat parhaillaan käynnissä. Eilen sunnuntaina äitienpäivää juhlittiin myös siellä, ja ohjelman juontaja Juuso Mäkilähde julkaisikin kuvan siitä miten soitti videopuhelulla terveiset äidilleen.

– Koskaan ei ole niin kiire ettei ehtisi äidille soittaa – ei edes Selviytyjissä. Hyvää äitienpäivää, Juuso Mäkilähde kertoi kuvan kanssa.

Vielä ei ole tiedossa saivatko myös ohjelman kilpailijat soittaa äideilleen. Seuraavalla tuotantokaudella nähdään Susanna Penttilä, Bea Toivonen, Ville ”Viki” Eerikkilä, Ella Toivainen, Paul Elias Uotila, Lauri Salovaara, Eveliina Tistelgren, Aarni Mikkola, Sanna Pikkarainen Jon-Jon Geitel, Eija Kantola, Daniel Lehtonen, Tuuli Oikarinen, Heikki Sorsa, Shirly Karvinen sekä Helmeri Pirinen.