Mies seurusteli 35 naisen kanssa samanaikaisesti – huijasi heiltä rahaa

Ohhoh! · Tim Isokivi

Japanissa pidätettyä miestä syytetään jokseenkin hämmentävästä huijauksesta. 35 eri naisen kanssa samanaikaisesti seurustelleen miehen uskotaan huijanneen uhrejaan saadakseen itselleen valtavia määriä syntymäpäivälahjoja.

Youtube

Takashi Miyagawa oli väittänyt valehdellut jokaiselle tyttöystävälle eri päivämäärän syntymäpäiväkseen. Hän oli kertonut haluavansa heidän kanssaan vakavaan suhteeseen, eikä naisilla ollut hajuakaan 39-vuotiaan miehen muista tyttöystävistä. Miyagawa onnistui saamaan teollaan lahjoja 100 000 jenin, eli noin 770 euron arvosta.

Miyagawan kerrotaan tutustuneen naisiin työskennellessään suihkupäitä ja muita tuotteita myyvässä yrityksessä. Uhrit ymmärsivät lopulta tulleensa huijatuiksi ja ilmoittivat tapauksista yhdessä poliisille. Independent-lehden mukaan rikosilmoituksen tekeminen johti lopulta pidätykseen ja petossyytteisiin.