Marika Fingerroos riisui somekuvaansa: ”Pian pääsee ulkoiluttamaan…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosina Suomen pintajulkkiksiin lukeutunut Marika Fingerroos elää nykyisin poissa julkisuuden valokeilasta ja keskittyy perhe-elämään. Sosiaalisessa mediassa hän julkaisee edelleen kuviaan ja videoitaan, jotka saavat varsinkin miespuoliset seuraajat innostumaan.

Nyt Marika on esitellyt somekuvassaan rantakuntoaan, sillä hän riisui vaatteensa ja puki kesätunnelmissa ylleen niukat mustat bikinit. Ilmeisesti tavoitteena on päästä ne yllä ulos paistattelemaan auringossa, kun luvatut lämpimät kelit saapuvat. Marika paljasti samalla, että remontin keskellä on hankittu uima-allas.

Kohukaunottaren vuodet jo taakseen jättänyt Marika Fingerroos, nykyinen Marika Tupila, nousi aikoinaan julkisuuteen salasuhteellaan kyläkauppias Vesa Keskiseen. Kohujulkkis levytti vuoden 2005 kesällä Salarakkaat-nimellä albumillisen discopoppia. Duon toinen osapuoli oli salarakas-kollega Martina Aitolehti.