Vedestä noussut hurja otus keskeytti kalareissun – kalastajasta oli tulla saalis

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tuoreella viraalivideolla 22-vuotiaan miehen rauhallinen kalareissu saa odottamattoman ja rajun käänteen. Kalastaja on päätyä itse saaliiksi vaarallisen petoeläimen otettua hänet silmätikukseen.

Tommy Lee vietti lauantaipäivää Floridan Evergladesissa kalastaen rauhallisissa merkeissä. Rauha kuitenkin rikkoontui miehen nähtyä isokokoisen hahmon lähestyvän häntä vedessä. Hän tajusi nopeasti, ettei rannalle kannattanut jäädä kuhnaamaan.

Leen kuvaamalla videolla järvestä noussut ja miestä seuraamaan lähtenyt alligaattori tuijottaa häntä välimatkan päästä. Lopulta suurikokoinen matelija jätti kalastajan rauhaan ja palasi takaisin veteen. Videon päätteeksi Lee kuitenkin toteaa saaneensa tarpeeksi kalastamisesta kyseiseltä päivältä.