Äidin ja gorillaemon ihastuttava kohtaaminen videolle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Eläinten poikaset herättävät usein ihastusta ihmisissä, mutta tuoreen videon perusteella asetelma voi olla myös toisinpäin. Viraalina levinneellä videolla eläintarhassa asuva gorillaemo vaikuttaa olevan haltioissaan erään sitä katsomaan saapuneen naisen pienokaisesta.

Emmily ja Michael Austin vierailivat hiljattain Bostonin Franklin Parkin eläintarhassa viisikuisen Canyon-lapsensa kanssa. Emmilyn pidellessä nukkuvaa poikaansa gorilla-aitauksen suojalasin edessä yksi ihmisapinoista kiinnostui heistä. Kiki-niminen gorillanaaras saapui katselemaan naisen Canyon-lasta aivan lasin takaa.

Emmilylle selvisi myöhemmin, että Kiki-gorilla oli myös synnyttänyt pienokaisen noin puolta vuotta aikaisemmin. People-lehden mukaan myös Kiki rakastaa pidellä Pablo-nimistä poikastaan sylissään. Emmily kuvailee videoksi ikuistettua tilannetta kauniiksi ja taianomaiseksi hetkeksi.