Demi Lovato arvosteli fanien versioita kappaleistaan – nämä trendasivat YouTubessa ja TikTokissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Glamour-julkaisulla on YouTube-kanavallaan suosittu videosarja, johon moni omia lauluvideoita kuvaava voi vain unelmoida pääsevänsä idolinsa kuunneltavaksi ja katseltavaksi. Demi Lovato katseli kolme vuotta sitten fanien tulkintoja hänen kappaleistaan ensimmäisen kerran, mutta nyt hänet on pyydetty sarjaan vieraaksi toistamiseen.

YouTube-videolla nähdään miten poptähti Demi Lovato kuuntelee ja katselee videoita, joissa ihmiset versioivat hänen suosituimpia kappaleitaan. Fanit ovat tehneet omia versioitaan muun muassa Anyone, I Love Me, Ok Not To Be Ok ja Sober -hiteistä.

Tällä kerralla Demi Lovato ei katsele suosittuja versioita vain YouTubesta vaan hyviä laulusuorituksia löytyy nykyään myös TikTokista. Naisen hittien kuuleminen muiden laulamina saa Demi Lovaton ihokarvat nousemaan ja kylmät väreet kulkemaan ympäri hänen kehoaan.