Henna Kalinainen BB-talossa olevalle Aleksi Valavuorelle: ”Ei kannata ilkkua muille”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tuore äiti ja Big Brother Suomi -ohjelmasta aikoinaan julkisuuteen noussut Henna Kalinainen on nyt muistellut julkkiskaudella mukana olevan Aleksi Valavuoren kommentteja ohjelmaformaatin kilpailijoihin liittyen. Mies haukkui aikoinaan Big Brotherin osallistujat alipalkatuiksi huoriksi.

– Te olette alipalkattuja huoria ja saatte tyhjän arvan käteen. Tosin, aika monelta se löytyy jo valmiiksi takataskusta. Yhtä pitkällepääsisitte, jos polkisitte polkupyörää ilman ketjuja kolme kuukautta. Jo pelkkä julkkis-sana kuvottaa minua. Sana BB-julkkis nostaa kitalakeeni oksennuksen maun. Julkkis-status ilmaan minkäänlaista ammatillista kompetenssia ei tuo yhtään ainutta latia tai leipää pöytään. Päinvastoin, kirjoitti Valavuori blogiinsa aikoinaan Henna Kalinaisen mukaan.

Monta kertaa BB-talossa ollut Henna Kalinainen pohtii Metropolin blogissaan, ovatko julkisuudessa olevat henkilöt eriarvoisia. Hänen mielestään ei ole, mutta muistuttaa, että korkealla ei kannata ilkkua muille, koska aina voi pudota ja edessä on ne samat ihmiset kenelle on itse nauranut. Hän toivoo, että Aleksi Valavuori on kasvanut vuosien varrella ja ajattelee nykyään toisin.