Kerttu Rissanen julkaisi ihastuttavan lapsuuskuvan: ”Etelän lomalla”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Salatut elämät -televisiosarjasta suomalaisille tutuksi tullut näyttelijäkaunotar Kerttu Rissanen osallistui myös parhaillaan televisiossa esitettävälle Selviytyjät-kaudelle, josta kuitenkin putosi yllättävän aikaisin. Kanssakilpailijat äänestivät Rissasen ulos osin siksi, että tämä oli liiankin positiivinen.

Fitness-alalla televisioruutujen ulkopuolella työskentelevä Kerttu on nyt julkaissut seuraajiensa iloksi sosiaalisessa mediassa ihastuttavan lapsuuskuvansa. Äitienpäivän somepäivityksessä hänet nähtiin pikkutaaperona etelänmatkalla.

Tyyli ei mene koskaan pois muodista, ja Rissaselle oli jo lapsena tyylitajua varsinkin aurinkolasien kanssa. Kuvasarjan toisessa versiossa perheen naiset nähtiin nykyhetkessä.

– Then and now! Etelän lomalla. Hyviä muistoja #perhe, Kerttu Rissanen kommentoi kuvansa yhteydessä.