Naisen vinkistä viraalihitti – näin poistat jalkakarvasi hiomapaperilla

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Naisten säärikarvat voi vahata, sokeroida tai sheivalta. Toiset käyttävät karvojen poistamiseen epilaattoria ja osa antaa kasvaa valtoimenaan. Nyt TikTokissa on julkaistu viraalihitiksi noussut video aiheesta.

TikTok-käyttäjä Jules49of julkaisi videon, jossa kertoi käyttäneensä jalkakarvojen poistamiseen hiomapaperia. Noin 600 kovuista hiekkapaperia tulee pyörittää ensin toiseen suuntaan ja sen jälkeen toiseen. Jaloista tulee hänen mukaansa silkinpehmeät.

Nainen kuuli vinkistä oman videon nettiin julkaisseelta kirjanpitäjältä. Hän muistuttaa, että metodi tuskin sopii intiimialueelle ja hän suosittelee runsasta voiteen käyttämistä karvojen hiomisen jälkeen.

@jules49of

New way to shave my legs! Thanks ##accountantsoftiktok ##lifehack ##shaving ##softskin ##hairremoval ##tryingnewthings ##saywhat ##noway

♬ original sound – user4357903546257