Poliisi sai vinkin Vantaan katutappeluturnauksesta – nuoriso oli jo lämmittelemässä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Itä-Uudenmaan poliisia työllisti muun muassa Vantaan Kartanokoskelle perjantai-illalle suunniteltu katutappeluturnaus. Tappelutapahtumasta levisi tietoa sosiaalisessa mediassa. Poliisilaitoksen Radipo-ryhmä oli paikalla hyvissä ajoin.

– Turnaus päästiin keskeyttämään ennen kuin se pääsi alkamaan. Tilannetta seurattiin illan aikana aktiivisesti eikä toimenpidetarvetta ilmennyt, kertoo rikoskomisario Anne Tuomisto.

Partio havaitsi kentällä nuoria, jotka olivat jo lämmittelemässä ja valmistautumassa otteluja varten. Rapido kävi keskustelemassa organisoimisesta vastanneen nuoren ja hänen vanhempiensa kanssa. Poliisin mukaan tapaaminen sujui hyvässä hengessä.

– Saavutettiin yhteisymmärrys siitä, ettei katu ole oikea ympäristö eikä vallitseva koronatilanne oikea aika tällaiselle toiminnalle.