Demi Rose juhlisti uuttakuuta – metallinvärisissä biksuissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen malli ja seurapiiritähti Demi Rose on noussut kuuluisuuteen etenkin sosiaalisessa mediassa jakamiensa kuvien ansiosta. Tähdellä onkin pelkästään Instagramissa nykyään jopa 16,4 miljoonaa seuraajaa eri puolilta maailmaa.

Nyt Demi Rose on juhlistanut uuttakuuta tyylilleen uskollisella tavalla. Tuoreessa kuvassaan malli nähdään poseeraamassa Ibizan rantakallioilla metallinvärisissä bikineissä. Samalla hän mainosti edustamaansa Pretty Little Thing -vaateketjua.

Uusikuu tarkoittaa Kuun vaihetta, jolloin taivaankappale näyttää maanhan kokonaan pimeältä. Demi Rose vaikuttaa kiinnostuneen julkaisujensa perusteella ilmiöstä sen astrologisen merkityksen vuoksi. Tuttuun tapaansa Demi Rose on myös julkaissut Instagramissa runsain määrin bikinikuvia, joissa hänen yllään nähdään värikkäämpiäkin uima-asuja.