Anastasia Karanikolaou sykähdyttää lomakuvissaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Muodokas somejulkkis Anastasia Karanikolaou on ollut jo vuosien ajan todella suosittu kaunotar sosiaalisessa mediassa. 23-vuotias kurvitar nähdään seuraajiensa iloksi usein paljastavissa alusvaate- ja bikinikuvissa.

Nyt Anastasia Karanikolaou julkaisi 10,1 miljoonalle seuraajalleen todella upeita lomakuvia paratiisimaisista kohteista ja muun muassa huvijahdin kannelta. Nämä otokset saavat toivomaan, että Suomessa alkaneet helteet jatkuisivat vielä pitkään ja suomalaiset pääsisivät taas uimarannoille nauttimaan auringosta.

Anastasia Karanikolaou alkoi niittää somesuosiota tullessaan miljoonille tutuksi Kylie Jennerin parhaana ystävänä. Kaksikko julkaisi paljon näyttäviä yhteiskuvia, joiden ansiosta moni Jennerin fani siirtyi suoraan seuraamaan myös Karanikolaouta. Karanikolaou on ottanut käteensä myös samanlaisen tatuoinnin kuin Kylie Jenner. Tatuoinnissa lukee Jennerin tyttären Stormin nimi.