Jessica Alves riisui paitansa – viettelevä kuva makuuhuoneesta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kuukausien ajan matkoilla ollut ja vihdoinkin Lontoon kodissaan nautiskeleva Jessica Alves on saavuttanut haluamansa ulkonäön naisena. Hän on muuttunut erikoisesta kauneusleikkausaddiktista upeaksi ja itsevarmaksi daamiksi.

Nyt Jessica Alves on julkaissut Instagramiin selfien. Hänellä ei ole paitaa, vaan poseeraa kameralle ylävartalo paljaana. Naisen muodoista ei näy paljoakaan, mutta kauniit kasvot on kehystetty vaaleilla hiuksilla.

Jessica Alves oli alkuvuoden Thaimaassa sukupuolenkorjausleikkauksessa. Sitten hän matkusti rantalomalle Turkkiin ja sen jälkeen Los Angelesiin. Neljän kuukauden matka päättyi Lontooseen, jossa brasilialaissyntyinen kosmopoliitti nykyään asuu. Hänen uskotaan solmineen uusia yhteistyösopimuksia matkoillansa.