Me Naiset: Näytteljä Sari Havas kymmenen vuotta suhteessa varattuun mieheen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Sari Havas nauttii seksuaalisuudestaan vielä 59-vuotiaana täysin rinnoin. Hän erosi 14 vuotta sitten Pertti Sveholmista ja vietti kymmenen vuoden pituisen salasuhteen varatun miehen kanssa.

Havas opiskeli eron jälkeen parisuhde- ja seksuaaliterapeutiksi. Hän kertoo Me Naisten haastattelussa, että halusi nauttia seksuaalisuudestaan ja kokeilla oma ulottuvuuksia. Hän testasi myös naisen kanssa suoritettua eroottista matkaa, tosin silkasta uteliaisuudestaan.

– Minulla oli eron jälkeen kymmenen vuoden rakkaussuhde varattuun mieheen. Jonkun mielestä se oli hyväksyttävää ja jonkun mielestä vähemmän hyväksyttävää, mutta se on minun elämääni, Havas kertoo itsevarmana.

Hän on nykyään naimisissa Tinderissä tapaamansa Risto Saikon kanssa.

– Vaikka olemmekin tämän ikäisiä, meillä on keskenämme hullu intohimo. Viisi vuotta sitten, kun aloimme olla yhdessä, meillä oli hyvin kiihkeää, Sari kertoo haastattelussa.