Emily Ratajkowski valmiina kesään – poseerasi kuumassa biksuvideossa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Huippumalli Emily Ratajkowski synnytti maaliskuussa esikoislapsensa, jonka nimeksi tuli Sylvester Apollo Bear. Sittemmin 29-vuotias tähti on jo palannut takaisin töiden pariin, ja nyt hänet nähdään esittelemässä oman Inamorata-uimapukumerkkinsä uutuuksia.

Emily Ratajkowski esitteli uutuuksia Inamoratan Instagram-tilillä julkaistuilla kesäisillä kuvilla ja videolla. Niissä huippumalli poseeraa kameralle päällään Inamoratan satiiniset, eri väreissä myynnissä olevat bikinit.

Emily Ratajkowskin tuoreen pojan isä on tähden aviomies, näyttelijä Sebastian Bear-McClard. Huippumalli oli runsaasti otsikoissa paitsi raskautensa ja synnytyksen aikoihin, myös sen jälkeen. Erityisesti huomiota herätti se, kuinka nopeasti raskauden merkit hävisivät mallinuran töihin palanneen tähden vartalosta.