He-Man palaa ruutuihin heinäkuussa – Netflix paljasti jo esimakua

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

1980-luvun lasten suosikkilihaskimppu He-Man on tekemässä odotetun paluun ruutuihin. Suoratoistopalvelu Netflixissä alkaa kesäkuussa uusi animaatiosarja Masters of the Universe: Revelation.

Elokuvaohjaaja Kevin Smithin tuottama sarja sijoittuu aikaan vuosikymmeniä alkuperäisen piirrossarjan jälkeen. Eternian maailma on sarjassa jakautunut osiin He-Manin ja Skeletorin välisen taistelun seurauksena, ja Teela-sankarittaren täytyy yhdistää sankarit uudelleen pelastaakseen maailmankaikkeuden.

Esimakua Masters of the Universe: Revelation -sarjasta saadaan Netflixin julkaisemien tuoreiden kuvien muodossa. Sarjan ääninäyttelijöinä on mukana tunnettujakin nimiä, kuten Sarah Michelle Gellar, Chris Wood, Alicia Silverstone, Game of Thrones -tähti Lena Headey ja Luke Skywalkerin roolista tunnettu Mark Hamill Skeletorina. Ensimmäiset viisi jaksoa ilmestyvät Netflixiin 23. heinäkuuta.