Janne Porkka häädettiin BB-talosta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen julkkisten Big Brother -tuotantokausi alkaa olla hiljalleen loppusuoralla, sillä kausi kestää poikkeuksellisesti vain 19 päivä. BB-taloon asteli alunperin 14 asukasta, joista tänään häädettiin taas yksi asukas kotimatkalle.

Edellisenä Big Brother -talosta passitettiin ulos ravintoloitsijana tunnetuksi tullut Sedu Koskinen. Tänään häätöäänestyksessä olivat Janne Porkka, Aleksi Valavuori ja Pinja ”Pinkku Pinsku” Sanaksenaho. Heistä äänestyksen myötä häädettiin lopulta Janne Porkka.

Hänen eronsa Pinjaan ei ollut kovin suuri. Tulos oli kuitenkin hienoinen yllätys, sillä Porkkaa on pidetty yhtenä yleisön suosikeista. Hän kertoi uskovansa, että tulee olemaan vielä ulkomaailmassa tekemisissä muiden asukkaiden kanssa. Ei kuitenkaan kovin pian. Porkka kertoi toivoneensa alunperin, että hän selviäisi muutaman päivän talossa. Tulos oli lopulta hieman toisenlainen.