Josephine Skriver riisui yläosansa – rajatonta rusketusta ja pyykkihommia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu Sports Illustrated -lehti valitsee joka vuosi malleikseen upeita kaunottaria ympäri maailmaa. Taannoin tanskalainen Josephine Skriver nimettiin vuoden tulokkaaksi julkaisun toimesta. Tänä vuonna Skriver toimii yhtenä Sports Illustrated -malleista.

27-vuotias Josephine Skriver nähdään nyt somekuvissaan ilman bikinien yläosaansa, jota hän on asettamassa parhaillaan kuivumaan. Kuvansa yhteydessä mallikaunotar toteaa, että kyseessä on pyykkipäivä.

Tanskalainen huippumalli Josephine Skriver on tullut vuosien saatossa monille tutuksi etenkin Victoria’s Secret -alusvaateketjun mallina. Nyt Skriver on kuitenkin todella onnellinen ja otettu pestistään Sports Illustrated -mallien riveissä ja näyttää olevan nainen oikealla paikalla.