Karhu hyökkäsi Meghanin ja Harryn naapuriin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kalifornian Montecitossa asuvat ex-kuninkaalliset Meghan Markle ja prinssi Harry ovat saaaneet naapureiltaan varoituksen hienostoalueella liikkuvasta petoeläimestä. Karhu hyökkäsi perheen naapurissa asuvan Penelope Bianchin kanalauman kimppuun ja tappoi ainakin kahdeksan lintua.

Meghanin ja Harryn tilalla on myös kanoja, joten riski mesikämmenen vierailuun myös heidän pihamaallaan on suuri. Penelope Bianchi paukutteli paistinpannuja yhteen karhun hyökkäyksen katkaistaakseen. Paikalle tullut poliisi oli voimaton, eikä kantanut tuliasetta mukanaan.

Karhun nimeksi on annettu Carlos. Kanat ovat sille mielekästä ruokaa, vaikka karhut syövät paljon myös kasviksia ja marjoja. Sussexin herttuapari pelasti kasvattamansa kanat läheisestä tuotantolaitoksesta, Mirror-lehti uutisoi.