Gwyneth Paltrow’n tytär täytti 17 vuotta – kaunotar kuin äitinsä kaksoisolento

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lifestyle-sivusto Goopin keulakuva ja näyttelijä Gwyneth Paltrow toi tammikuun alussa myyntiin monia huvittaneen tuoksukynttilän, jonka nimi oli This Smells Like My Vagina. 70 euroa maksava kynttilä oli todellinen hittituote, joka myytiin nopeasti loppuun. Sittemmin näyttelijä lanseerasi myös orgasmiltaan tuoksuvan kynttilän.

Nyt Gwyneth on asettanut tuoksukynttilät hetkeksi sivuun, sillä hänen kuvankaunis Apple-tyttärensä on täyttänyt 17 vuotta. Samalla ylpeä äiti julkaisi somessa kuvan tyttärestään, josta voidaan todeta heidän olevan lähes kaksoisolentoja.

Taannoin Gwynrth Paltrow kertoi, että erikoisella tavalla nimetyn kynttilän nimi syntyi kun Paltrow haistoi sitä ensimmäisen kerran ja totesi sen vastaavan hänen vaginansa huumaavaa tuoksua. Gwyneth Paltrow kertoi, että idean saadessaan hän oli taikasieniteen vaikutuksen alaisena.