Nainen raivostui asuinkumppanilleen – pahoinpiteli kissalla

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Floridalainen nainen hyökkäsi asuintoverinsa kimppuun heidän yhteisellä kissalla. Niin uskomattomalta kuin kuulostaakin, joutui poliisi pidättämään hyökkäyksen tehneen 56-vuotiaaj Wendi Hirdin, koska kissa aiheutti ikäviä naarmuja 73-vuotiaan uhrin kasvoihin.

The Smoking Gunin mukaan kaksikolle oli tullut sanaharkkaa, joka äityi fyysiseksi tappeluksi. Hird otti talossa asuneen kissan ja heitti sen kohti uhrina olleen miehen kasvoja. Kissa iski kyntensä ihoon.

Wendi Hird pidätettiin ja hän odottaa tuomiotaan telkien takana 4.000 dollarin suuruista takuusummaa vastaan. Hirdillä on taustallaan lukuisia rikoksia ja hän on istunut vuosia vankilassa. Rikosrekisterissä on muun muassa pidätyksiä varkaudesta, rattijuopumuksesta, huumausaineiden hallussapidosta, prostituutiosta, pahoinpitelyistä ja poliisiviranomaiselta karkaamisesta.