Pastaa Cameron Diazin tapaan – supertähti esitteli luottoreseptinsä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijätär Cameron Diaz on tuttu monista suurista elokuvarooleistaan, mutta tällä hetkellä äidin ja vaimon rooli on se mihin tähti keskittyy. Diaz on ollut poissa näyttelemisen parista jo kuusi vuotta, eikä kadu ratkaisuaan lainkaan. Nainen on viime aikoina keskittynyt perheeseen, ruoanlaittoon sekä omaan viiniyritykseensä.

Nyt Cameron Diaz esittelee suurta intohimoaan, eli ruoanlaittoa, YouTube-videolla. 48-vuotias tähti paljastaa keittiössään hänen luottoreseptinsä pastaa varten. Helpossa annoksessa yhdistyvät spagetti, valkosipuli, sitruuna ja juuston kermaisuus.

Cameron Diaz käyttää pastan sitruunoina hedelmiä, jotka hän on poiminut oman pihansa puista. Valkosipulin kynnet tähti siivuttaa saadakseen niistä miedoimman mahdollisen maun ilman hapokkuutta. Valkosipuli paistetaan pannulla miedolla lämmöllä öljyssä ja voissa, minkä jälkeen pannulle lisätään sitruunamehu, spagettia, pastan keitinvettä ja juustoa. Aterian Diaz suosittelee nauttimaan tietenkin oman Avaline-viinisarjansa valkoviinin kanssa.