Arnold Schwarzeneggerin proteiinipirtelö vailla vertaistaan – sisältää raa’an kananmunan kuorineen

Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijänä ja Kalifornian entisenä kuvernöörinä tunnettu Arnold Schwarzenegger on tunnettu monista elokuvarooleista, jotka ovat yleensä olleet toiminnantäyteisissä elokuvissa. Arnold Schwarzenegger on todella hyvässä kunnossa, minkä vuoksi häneltä usein udellaankin vinkkejä kuntoilun ja ravinnon suhteen.

Arnold Schwarzenegger syö melko kasvispitoisesti ja on noudattanut pääasiallisesti vegaania ruokavaliota jo vuosia. Mies tekee kuitenkin satunnaisesti pieniä poikkeuksia. Poikkeus on muun muassa miehen kuuluisa proteiinipirtelö, johon tulee kananmunaa.

72-vuotias lihaskimppu esitteli Men’s Health -sivustolle hänen suosikkipirtelönsä, joka auttaa miestä palautumaan ja parantaa miehen mukaan myös vastustuskykyä. Pirtelöön tulee mantelimaitoa, kirpeää kirsikkamehua, banaani ja kokonainen raaka kananmuna. Monet urheilijat lisäävät pirtelöidensä sekaan raakoja kananmunia, mutta hieman epätavallisempaa on kuitenkin se, että Schwarzenegger lisää kananmunan juomaansa kuorineen.