Peter Franzén kiinnitettiin Netflixin scifisarjan tähdeksi – tunnistaisitko hänet kuvasta?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Peter Franzén on suomalaisen elokuvan ja television parissa tekemänsä pitkän uran ohella näytellyt myös monissa kansainvälisissä tuotannoissa. Niistä viimeisin on Netflixin scifi-antologiasarja Love, Death and Robots, jonka tuoreella kaudella Franzén on mukana.

Peter Franzén näyttelee Love, Death and Robots -sarjan 14. toukokuuta Netflixin valikoimiin ilmestyneen toisen kauden jaksossa Snow in the Desert. Tähden mukanaolo sarjassa saattoi tosin mennä monilta suomalaiskatsojilta ohi. Love, Death & Robots on nimittäin toteuttu realistisen näköisen tietokoneanimaation voimin, joten myös Franzén on sarjassa hieman eri näköinen kuin tosielämässä.

Peter Franzén on kotimaisten tuotantojen lisäksi näytellyt myös muun muassa kansainvälisesti suosituissa Viikingit-sarjassa, True Bloodissa ja C.S.I. Miamissa. Hänet on myös kiinnitetty Amazonin The Wheel of TIme -fantasiasarjaan, joka perustuu Robert Jordanin Ajan pyörä -kirjasarjaan.