Raju onnettomuus rallikisassa – katsojat vain senttien päässä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rallikilpailuissa on viime vuosina tapahtunut ympäri maailmaa vakavia onnettomuuksia. Nyt vuorossa oli Venäjällä järjestetty rallitapahtuma, jossa tapahtui erittäin vakava vaaratilanne kesken erikoiskokeen. Ihmishenget olivat vakavassa vaarassa, sillä auto iskeytyi vain senttien päähän katsojasta.

Viikonloppuna Pietarin liepeillä järjestetty Picnic-rallitapahtuma sai yllättävän käänteen, kun eräs ralliautoista kirrasi pitkässä mutkassa liikaa ja sen nokka osui sivuluisussa tien sivussa olleeseen maavalliin. Törmäyksen seurauksena auto pyörähti kyljen kautta ympäri ja kohti tien laidassa seisoneita katsojia.

Hidastuskuvasta nähdään, että holtittomasti pyörivä auto kulkee arviolta 10 sentin päästä erästä mieskatsojia, joka pinkoo pakoon minkä ehtii. Kuolema tai vähintään vakava loukkaantuminen oli siis todella lähellä, mutta tällä kertaa rytäkästä selvittiin ainakin katsomossa ehjin nahoin.