Salkkareissa harvinainen tuplarooli – Esko Kovero esittää Ismoa ja hahmon isää

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suosittua Salatut elämät -saippuasarjaa on esitetty jo vuodesta 1999 saakka, ja pian vuorossa on jo sarjan 4 000. jakso. Sen myötä Salatuissa elämissä nähdään juhlajakso, jossa Ismo Laitelaa esittävä Esko Kovero tekee kaksoisroolin.

Esko Kovero tulee näyttelemään Salattujen elämien juhlajaksossa sekä Ismoa, että tämän isää Kalervoa. Jaksossa vietettään Ismon syntymäpäiviä, jotka eivät mene suunnitelmien mukaisesti. MTV Uutisten mukaan jaksossa selviää, lämpenevätkö isän ja pojan välit.

Kaksoisrooliin valmistautuminen vei oman aikansa, sillä pelkän maskeerauksen kerrotaan kestäneen viisi tuntia. Salattujen elämien 4 000. jakso esitetään MTV3 -kanavalla ja mtv -suoratoistopalvelussa 4. kesäkuuta. C More -palvelussa se nähdään jo viikkoa aikaisemmin, 28. toukokuuta.