Miss Suomi -finalistit kuumissa kuvissa: ”Bikinikuvat eivät vähennä kenenkään vakuuttavuutta”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miss Suomi -kilpailu on jo instituutio, mutta viime vuosina se on kaivannut hieman kehitystyötä. Parhaillaan käynnissä onkin poikkeuksellinen Miss Suomi All Stars -kausi, jolla Miss Suomi juhlistaa 90 vuoden historiaansa ja juhlavuottaan. Mukana on nyt kilpailijoita, jotka ovat muun muassa yleisön suosikkeja ja missikisojen konkareita.

Nyt missiorganisaatio on julkaissut sosiaalisessa mediassa upean kuvakoosteen, jossa nähdään missikilpailun finalisteja bikineissä ja uimapuvuissa. Monet kilpailijat kommentoivat kuvansa yhteydessä juuri suhdettaan bikinikuviin ja -kuvauksiin. Riikka Uusitalo lausuu melko tyhjentävästi.

– Seksikkyys tai bikinikuvat eivät vähennä kenenkään vakuuttavuutta tai anna oikeutta ahdisteluun. Kenenkään ei pitäisi myöskään koskaan joutua kokemaan häpeää vartalostaan. Koin bikinikuvaukset etenkin tänä voimaannuttavina: voin kantaa itseni ylpeydellä ja viestini on, että jokainen meistä on koskematon ja jokaisen vartaloa tulee kunnioittaa – näyttäyti hän sitten miten tai millaisena tahansa, Riikka Uusitalo kirjoittaa.