80-luvun superbändi Duran Duran tekee paluun – julkaisee uutta musiikkia

Viihdeuutiset · Stara.fi

1980-luvun suosikkiyhtye Duran Duran tekee paluun. Yhtye julkaisee uuden Future Past -studioalbuminsa 22. lokakuuta. Maailman tunnetuimpiin pop-yhtyeisiin lukeutuva Duran Duran julkaisi levyltä tänään Invisible-singlensä ja siihen liittyvän musiikkivideon.

Single enteilee siis brittiyhtyeen lokakuussa julkaistavaa uutta studioalbumia. Kyseessä on moninkertaista platinaa myyneen yhtyeen viidestoista studioalbumi. Esimerkiksi Hungry Like the Wolf ja Girls on Films -hiteistä tunnettu Duran Duran on tehnyt albumia yhdessä Erol Alkanin, Giorgio Moroderin ja Mark Ronsonin kanssa. Lisäksi albumilla kuullaan vierailijoita, joiden joukossa mm. Blur-kitaristi Graham Coxon, Bowien entinen pianisti Mike Garson ja ruotsalaispoppari Lykke Li.

– Mennessämme studioon loppuvuodesta 2018, sanoin että kirjoitetaan kaksi-kolme kappaletta EP:tä varten. Kun neljä päivää myöhemmin meillä oli 25 biisin demo purkitettuna, tajusin, että tässä menee pitkään. Tämä tapahtui ennen koronapandemiaa, joten tässä olemme julkaisemassa uramme viidettätoista studioalbumia vuonna 2021. Musiikin on tehnyt Duran Duran ja levyä on ollut kanssamme tekemässä Craham Coxon, Lykke Li, Mike Garson, Erol Alkan ja Mark Ronson Giorgio Moroder. En sano, että tämä on eeppistä. Tai sanon sittenkin, kertoo Simon Le Bon.