Martina Aitolehdelle uusi realitysarja – perustuu Khloe Kardashianin formaattiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalainen televisiotähti, somevaikuttaja ja hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehti on saamassa uuden oman tv-sarjan. Sarja tulee olemaan suomalaisversio Khloe Kardashin tähdittämästä Revenge Body with Khloe Kardashian -realitysarjasta.

Discovery+ -palvelussa esitettävssä Revenge Body with Martina Aitolehti -sarjassa seurataan amerikkalaisversion tavoin henkilöitä, jotka pyrkivät tekemään kokonaisvaltaisen elämäntaparemontin henkiläkohtaisten valmentajien ja stylistien avustuksella. Osallistujilla saattaa olla kehoonsa liittyviä epävarmuuksia esimerkiksi yleisten ulkonäköpaineiden tai läheisiltä saamiensa kommenttien vuoksi. Martina Aitolehti tulee toimimaan osallistujien mentorina ja ohjelman juontajana.

– On suuri kunnia saada olla tämän ohjelman mentori. Valintani kyseiseen rooliin kertoo, että työni jälki hyvinvointivalmentajana on tehnyt vaikutuksen. Otan projektin kunnialla vastaan ja lähden siihen täydellä sydämellä mukaan, Aitolehti kuvailee tiedotteessa.

Keväällä 2022 alkavaan Revenge Body with Martina Aitolehti -sarjaan haetaan parhaillaan osallistujia tuotantoyhtiö Moskito Televisionin sivuilla. Sarjan Khloe Kardashianin luotsaama amerikkalaisversio on katsottavissa C More -palvelussa.