Nick Jonas kiidätettiin sairaalaan – mursi kylkiluunsa pyöräonnettomuudessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Aikoinaan suuresta maailmanlaajuisesta suosiosta nauttineesta Jonas Brothers -yhtyeestä tunnettu Nick Jonas on joutunut onnettomuuteen. Viime vuosina muun muassa Jumanji-elokuvissa nähty tähti kiidätettiin viikonloppuna sairaalaan uuden, toistaiseksi salaiseksi kuvaillun televisiosarjansa kuvauksista.

Nick Jonasin fanit olivat monta päivää pimennossa sen suhteen, mitä tähdelle oli tarkalleen ottaen tapahtunut. Hän kuitenkin paljastanut The Voice -ohjelman tuoreessa jaksossa lentäneensä pyörän päältä ja murtaneensa kylkiluunsa. 28-vuotias tähti pahoitteli mahdollista vaisuuttaan vammojensa vuoksi.

– Mursin kylkiluun ja sain mustelmia sekä ruhjeita lennettyäni pyörän päältä. Kerron tämän siltä varalta, etten ole yhtä fyysisesti innokas kuin yleensä. Blake, ole kiltti äläkä naurata minua liikaa sillä nauraminen sattuu, Jonas totesi valmentajana The Voice -sarjassa hänen lisäkseen toimivalle Blake Sheltonille.