Petra Olli voitti julkkisten Big Brotherin 2021

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen julkkisten Big Brother on päättynyt. 19 päivää kestäneen tuotantokauden voittajaksi julistettiin hetki sitten toinen finalistiparista, jotka olivat Markku Pulli ja Petra Olli. Heistä voittajaksi nousi lopulta Petra Olli, joka voitti samalla 30 000 euron palkintorahat.

– Jos olisin kaksi viikkoa siten miettinyt, että meitähän tästä oikein tulee. Onhan se aika erikoista nähdä taas ihmisiä. En hirveästi uskonut voittoon, koska en hirveästi voinut tietää mitä ulkomaailmassa tapahtuu, Petra Olli kertoi.

Urheilutähti kertoi studiossa, että hän aikoo käyttää osan voittorahoistaan hyvään tarkoitukseen painijanuorten avustamiseen.

– Mulla on noita nuoria tulevaisuuden lupauksia painijoina, niin varmasti jotain siivua menee sinnekin, Petra Olli kertoi.

26-vuotias Petra Olli on tullut suomalaisille tutuksi painijana, joka kuitenkin lopetti aktiiviuransa viime vuonna. Hän paini MM-kultaa Budapestissa vuonna 2018 ja on lisäksi voittanut myös kaksi EM-kultamitalia.

33-vuotias Markku Pulli on tullut suomalaisille tutuksi esimerkiksi Salatut elämät -televisiosarjan näyttelijänä ja nyt myös BB-Markkuna. Hän oli alusta saakka myös vedonlyöjien mukaan tämän julkkiskauden ennakkosuosikki ja menestyi erittäin hyvin myös häätöäänestyksissä.

Julkkisten BB-kaudella finaalinelikossa olivat edellä mainittujen lisäksi myös Sara Forsberg ja Nina Mikkonen. Poikkeuksellisen lyhyen kauden alussa taloon asteli yhteensä 14 asukasta, joiden joukossa olivat myös muun muassa Aleksi Valavuori, Janne Porkka, Sanna Ukkola ja Toni Nieminen.