Poliisi kiinni huumetehtailusta – oli muuttanut kellarinsa huumelaboratorioksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

19 vuoden ajan poliisina työskennellyt mies on pidätetty hänen paljastuttua itse huumerikolliseksi. Yhdysvaltojen New Jerseyssä asuva Christopher Walls oli muuttanut kotinsa kellarin ja tontillaan sijaitsevan vajan laboratorioiksi, joissa hän valmisti metamfetamiinia.

Poliisit hälytettiin 50-vuotiaan Christopher Wallsin kotiin alun perin perheväkivaltaepäilyn vuoksi. Kodissa asuva henkilö oli kertonut paikalle saapuneille viranomaisille Wallsin sekaantuneen myös huumeisiin liittyvään toimintaan. Lopulta kodin kellarista ja vajasta löydettiin metamfetamiinin valmistamisessa käytettäviä välineitä.

Tutkimuksissa Wallsin hallusta löydettiin myös muun muassa metamfetamiinin, räjähteiden ja myrkkyjen valmistukseen liittyviä kirjoja sekä lukuisia aseita sisältänyt kaappi, johon hänen lapsensa olisi helposti päässyt käsiksi. Poliisin mukaan Walls irtisanottiin virastaan ja pidätettiin lukuisista rikoksista syytettynä. Häntä saattaa odottaa teoista maksimissaan yhteensä 60 vuoden vankeustuomio.