Stalkkeri vainoaa Olivia Wildeä – kuvittelee itsensä poikaystäväksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-tähti Olivia Wilde erosi viime vuoden lopulla hänen pitkäaikaisesta kihlatustaan, koomikko Jason Sudeikisistä. Wilde alkoi melko pian eron jälkeen seurustelemaan nuoremman brittipopparin Harry Stylesin kanssa ja muutti miehen kanssa ystävänpäivänä saman katon alle. Myös Jason Sudeikis on löytänyt itselleen uutta naisseuraa mallikaunotar Keeley Hazelista.

Olivia Wilde ja ex-mies Jason Sudeikis ovat nyt TMZ-sivuston mukaan yhdessä hankkineet lähestymiskiellon miehelle, joka on alkanut vainoamaan Wildeä. Stalkkeri ilmeisesti kuvittelee olevansa Olivia WIlden poikaystävä ja on mustasukkainen naisen suhteesta Harry Stylesin kanssa.

Stalkkeri ilmestyy jatkuvasti Olivia WIlden kodin ulkopuolelle ja tarkkailee naista. Stalkkeri on tunnistettu olevan 30-vuotias mies nimeltä Eric Nathanial Fuhs, joka on vainonnut naista jo kuukausien ajan. Fuhs on myös lähetellyt lähes päivittäin pieniä kirjeitä, jotka ovat toisinaan olleet osoitettuja Wildelle ja välillä myös Sudeikisille.