Mitkä kurvit! Temptation Islandin Eveliina säväyttää bikineissä: ”Saatiin sanoa häille byebye”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisille taannoin Temptation Island -ohjelmasta aikoinaan tunnetuksi tullut julkkispari Bile-Dani ja Eveliina Uosukainen kihlautuivat päästyään kuvausmatkalta yhdessä takaisin Suomeen. Espanjassa asuvan julkkisparin elämää saadaan seurata nykyisin lähinnä sosiaalisessa mediassa. Bile-Dani lähti taannoin Karibialle osallistumaan Selviytyjät Suomi -kuvauksiin.

Tällä kertaa Eveliina on kuitenkin poseerannut upeissa kesäisissä tunnelmissa uima-altaalla, mutta samalla hän muistelee Balin matkaansa, joka keskeytyi kuitenkin koronakriisiin. Samalla pariskunta joutui käyttämään häihin varatut rahansa

– Ja meidän hääkassa paloi ilmaan (kirjaimellisesti taivaalle) koronan aiheuttamissa takaisin paluu matkustuksissa. Lentoja peruttiin yhtenään, osalle lennoista meitä ei päästetty ilman koronatodistuksia (joita taas ei siihen aikaan vielä saanut mistään samalle päivälle lentojen kanssa), eikä vakuutusyhtiö ikinä korvannut mitään vaikka piti, Eveliina kirjoittaa.

– Saatiin jopa Suomen suurlähetystöstä erikoislupa astua Jakartasta lähtevään koneeseen Bangkokkiin, josta meitä odottaisi jatkolento Eurooppaan, mutta check in -tiskin esimies ei siitäkään huolimatta, että Suomen suurlähettiläs puhui sen kanssa puhelimessa niin päästänyt meitä lennolle. Meiltä meni yhteensä 7 lentoa ja kahdelle hengelle, että päästiin lopulta kotiin. Voitte kuvitella paljon niihin yhteensä paloi rahaa, kun pelkästään meidän saamat vikat paikat vikalle lennolle Jakartasta Eurooppaan ennen maan lentokenttien sulkeutumista maksoi pelkästään 4K. Joten saatiin sanoa häille byebye.