Jaguar-urheiluautoa kuljettettiin lavetilla – sitten kaikki meni pieleen

Autot Ohhoh! · Tim Isokivi

Automerkki Jaguarin F-Type -urheiluautosta saa käytettynäkin maksaa vuosimallista riippuen useita kymmeniä tuhansia euroja. Siksi viraalina levinnyt tuore kömmähdysvideo saattaakin olla monille autoharrastajille karmivaa katseltavaa.

Alun perin TikTokissa levinneellä videolla Jaguar F-Type -ajoneuvoa ollaan oltu kuljettamassa kuljetusajoneuvon lavalla. Jokin kuitenkin menee pieleen. Musta Jaguar päätyy putoamaan perä edellä asfaltille.

Onnettomuudet eivät kuitenkaan päättyneet auton putoamiseen, sillä Jaguar törmää vielä kuljetusauton taakse pysäköityyn Chevrolet Silverado -ajoneuvoon. Törmäyksessä näyttävät kärsivän sekä Jaguarin takaosa että Chevroletin etupuskuri.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.